VERTRAGING DOOR POST & BLACK FRIDAY, LANGERE LEVERTIJD!

MATERIAAL & CARE 

 

Van welk materiaal zijn de sieraden gemaakt? 
De sieraden zijn gemaakt van Stainless steel gold plated (roestvrijstaal). Dit materiaal verkleurt niet. Deze sieraden hebben geen onderhoud nodig. Het materiaal is super stevig, gaat ontzettend lang mee en is 100% recyclebaar. Advies, let op met chloorwater en schoonmaakmiddelen.

TIPS 
1. Aanraking met parfum of andere verzorgingsproducten kan de vergulde laag aantasten. Laat het product eerst goed intrekken
2. Doe je sieraden af als je gaat douchen, zwemmen, sporten of schoonmaken
3. Aanraking met chemische producten zoals bijvoorbeeld schoonmaakmiddelen kan de vergulde laag aantasten
4. Zilver kan gaan oxideren (donkere aanslag) door invloeden van buitenaf (zuurgraad van de huid, buitenlucht, water etc.) Met een poetsdoekje poets je het materiaal zo weer glanzend 
5. Bewaar je sieraden veilig in het bijgeleverde doosje of op een donkere plek

Ringmaat tabel 
Weet je niet welke ringmaat je hebt en wil je hier graag achter komen dan zijn er verschillende manieren waarop je dit kunt achterhalen.  
Draag of heb je al een ring in je bezit die perfect zit? Pak een liniaal en meet de doorsnede van de binnenkant van de ring (neem de rand dus niet mee). Het aantal millimeters is de ringmaat. In het voorbeeld is dit dus maat 18. Als de ring tussen twee maten valt kies dan de grootste maat. 

15mm - Maat 15 
16mm - Maat 16
17mm - Maat 17 
18mm - Maat 18
19mm - Maat 19